Hírek

Tisztelt tagok és résztvevők!

Szeretnénk néhány képet közzétenni Ordason tartott tenyésszemlénkről.

Tisztelettel az MMTE vezetősége nevében Schmidt Ede László Elnök


Tisztelt tagok és résztvevők!

Némi kihagyással már az új formációban a Magyar Molosser Tegyésztők Egyesülete mint a 6 fajta gondozója megrendeztük az Első tenyészszemlénket. Persze ez amúgy a 10. volt. Nagyon kellemes idő és kellemes társaság gyűlt össze Érden ahol az El-doradó kutyaiskola területén Milász Mónika közbenjárásával és szervezésében Gröschl Ferenc Bíró úr vezényletével minden szépen rendben zajlott le. Az esemény fénypontját a szabad tűzön főzött SLAMBUC tette emlékezetessé!!! Ezt külön köszönjük Mónika Édesanyjának! és köszönetet mondunk mindenkinek aki segített és megjelent ezen a szép kis rendezvényen. Köszönjük!

Tisztelettel az MMTE vezetősége nevében Schmidt Ede László Elnök


Tisztelt tagok és résztvevők!

Beszámolhatunk arról, hogy a Magyar Molosser Tenyésztők Egyesületének II. klub kiállítása remek időjárásban, igazán nívós mezőnyt és szakszerű bírálatot nyújtó Pettkó Csaba bíró úr vezényletével zajlott le. Egyszóval sikeres volt. Ezúton köszönjük a résztevevőknek, a tisztelt bíró úrnak és mindenkinek, aki a klub kiállításban közreműködött, a munkáját!!!

A vezetőség


A 2016 augusztus 27 Miskolc tenyészszemle!

Az hiszem nyugodtan mondhatjuk igazi kutya próbáló melegben rendeztük meg a tenyészszemlénket Dr Miklós Levente vezényletével, valamint az ÉN kutyaiskolám nagy lekű segítségével akik a helyet adták. Köszönjük! Minden terv és szakszerűen flottul sikerült, soha rosszabbat.
-Egy kis reklám : Várunk mindenkit sok szeretettel a Kecskeméti Klub kiállításon és az ottani tenyészszemlénkre is 2016. szeptember 18-án 10 órától.

a vezetőség


Tisztelt Sporttársak Molosser Tenyésztők!

2016. 07. 16-án Szombathelyen meglehetősen zord időjárási körülmények között (még előtte való nap úgy volt hogy elmarad az egész kiállítás, mert 10 centis víz ált a pályán) került sor a tenyészszemlénkre. Hogy az ég nem fogadta kegyeibe a kiállítókat az enyhe kifejezés. De Dr. Jakkel Tamás Biró úr az elemekkel dacolva sikeresen "levezényelte" a tenyészszemlét. Ezt ezúton is köszönjük. És elnézést kérünk hogy most nem tudunk fényképes beszámolót is mellékelni az MMTE 7. Tenyészszemléjéhez, ennek az időjárás volt a nyilvánvaló oka. De sikeres volt, és ez a lényeg.

Üdvözlettel a vezetőség.


Tisztelt Sporttársak Molosser Tenyésztők!

Kutya nagy melegben, de kutya jó hangulatban telt el ez a tenyészszemle melyet Pettkó Csaba küllembíró úr vezényelt le. A hőséggel dacolva rendkívül alapos bírálatok születtek a jóvoltából. Ezúton köszönjük neki a közreműködést, valamint Milász Mónikának a jófajta magyaros vendéglátást, és a helyszínt biztosító Eb­dorado kutyaiskolának akik a területet rendelkezésünkre bocsájtották a tenyészszemléhez. Soha ne legyen rosszabb rendezvényünk!

Mindenkinek köszönjük a rendezvényen való megjelenést és közreműködést!


Tisztelt Sporttársak Molosser Tenyésztők!

A tervezetteől sikeresebbben zárult a Magyar Molosser Tenyésztők Egyesületének első clubkiállítása, ezúton is köszönöm minden szervezőnek, bírónak a munkáját, és a résztvevőktől a sok elismerést, gratulációt.


Tisztelt Sporttársak Molosser Tenyésztők!

Kőszönjük a részvetelt a Szerencsi tenyésszemlén. Külön köszönet a kiállítás szervezőjének aki a tavalyi rendkívül is sikeres kiállítást még megtudta fejelni a jó szervezéssel, vendéglátással és összeségében mindennel és ezuton gratulálunk neki Kicsi Györgynek!!! Gröschul Ferenc bírálata tovább emelte az esemény fényét, gyors,határozott, és pontos modon látta el a ringben feladatát! Köszönünk nekik mindent!


Tisztelt Tenyésztők ės Sporttársak!

Újra egy sikeres tenyésszemlét tudhatunk a hátunk mögött. Köszönjük mindekinek a megjelenėst a hídeg ellenére. Külön köszönet Szabó Sándor úrnak a helyszín biztosításáért és Gröschl Ferenc küllembíró úrnak a bírálatot. Beszéljenek a fotók...


Tisztelt Sporttársak Molosser Tenyésztők!

Megtartottuk negyedik tenyésszemlénket, ami egyben az első fedettpályás szemle volt. A korábbiakhoz hasonló sikerrel, de beszéljenek a képek.


Tisztelt Sporttársak Molosser Tenyésztők!

Beszámolhatunk arról, hogy a rendkívüli időjárás sem szegte kedvét népes kis csapatunknak. Akik tiszteletüket tették a harmadik tenyészszemlénken! Amit Dunakesziben az általunk gondozott fajták honosítójánál rendeztünk meg. Ahol egy hangulatos téli tanyán, forró tea, és jó fajta paprikás krumpli várta az érkezőket. Ezúton is köszönjük a házigazdának a remek szervezést, és vendéglátást! Természetesen köszönetet mondunk Erdős László nemzetközi küllembíró úrnak aki szakmai tudásával, bírálatával tovább emelte a rendezvény színvonalát amit külön köszönünk neki! Nem szabad elfeledkeznünk azokról a háttérben dolgozó segítőkről akik lehetővé tették a nívós és gördülékeny tenyésszemle lebonyolítását. Voltak itt sporttársak Győr mellől, Salgótarjánból, Kalocsáról, Ózd mellől, Gödről, Szolnokról, tehát az ország minden tájáról. Köszönjük a sporttársak megjelenését, bizakodunk abban, hogy mindenki megelégedetten távozott erről az emlékezetes, és most már havi rendszerességgel megrendezésre kerülő programról.

Tisztelettel: a Vezetőség!

Dunakeszi tenyésszemle


Beszámoló

2016. 01. 10-én megrendezésre került az első közgyűlés, melyen az elnöki beszámoló után a gazdasági beszámoló következett. Majd a tagság egyhangúlag elfogadta mind a beszámolókat, mind pedig a 2016-os tervezett költségvetést, illetve a 2015-ös költségvetési elszámolást.
Így a tagság megelégedettséggel nyugtázhatta a tavalyi évet. A vezetőségben egy fő személyi változás történt.

Köszönjük a tagok megjelenését, és mindenkinek sikeres tenyésztést kívánunk a 2016-os évre!


A második MMTE Szolnok 2015.12.12. Ha lehet fokozni, ez a Tenyésszemle korábbihoz képest is remekül sikerült, nem véve el kedvét senkinek a nyirkos, ködös decemberi időjárás sem! A többiről beszéljenek a képek, a teljesség igénye nélkül.
Köszönjük a sporttársak megjelenését és a bírói munkát, nem feledve a szorgos segítőket! Köszönjük!!!!


Örömmel tájékoztatjuk tisztelt sporttársainkat, hogy 2015.11.07-én megtartottuk első tenyésszemlénket, amely rendkívül jó hangulatban, és a várakozáson felüli módon sikerült.
Köszönet a rendezőknek és minden közreműködőnek!
Bövebb információ és képek: a Facebook oldalunkon, de itt is közzéteszünk néhányat.